Tuesday, August 2, 2022

Marcela Fota

Soțul interpretei de muzică populară Marcela Fota a murit în această după-amiază după ce a suferit un infarct. De atunci viața artistei și a băiețelului lor David s-a schimbat radical.


Pin On Muzica Arte

На этой странице Вы можете скачать Marcela Fota в хорошемотличном качестве 320Kbps в формате mp3 а.

. Artista se căsătorise cu iubitul său după 13 ani de relație. Artista de muzică populară a fost invitată în platoul unei emisiuni de televiziune și acolo a vorbit despre imaginile apărute în presă fotografii alături de noul ei partener de cuplu. Marcela Fota și-a refăcut viața la doi ani de la moartea soțului ei.

Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute bune însă fără succes. Din păcate el a suferit un infarct în dupa-amiaza zilei de 28 decembrie 2020 și a murit. La doi ani de la decesul soțului ei Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr în vârstă de 23 de ani fapt care nu a prea fost pe placul uneia dintre colegele sale de breaslă care a ținut să facă o remarcă răutăcioasă privind acest aspect.

A MURIT DUPĂ CE S-A INTOXICAT CU MONOXID DE CARBON. Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr în vârstă de 23 de ani la doi ani de la moartea soțului său. Nimic nu prevestea nenorocirea care avea sa se intample cu sotul ei in a treia zi de Craciun.

Artista se apară și spune că nu este responsabilă decât de fericirea ei și a fiului său. Marcela Fota trecea în urmă cu aproape doi ani prin cea mai grea încercare a vieții. Marcela Fota este la cei 45 de ani ai săi una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară și de petrecere de la noi.

Minel Papanoiu avea 47 ani si a facut infarct in incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova. La doar 43 ani cantareata Marcela Fota a ramas vaduva. Acesta se afla într-un centru de copiat acte din Craiova.

Marcela Fota este în doliu. Marcela Fota a urcat pentru prima dată pe scenă la vârsta de 12 ani iar atunci și-a dat seama că vrea să cânte toată viața. Partenerul de viață al Marcelei Fota avea 47 de ani.

Avea 47 de ani. Marcela Fota zodie iubit unde locuiește și dacă iubește din nou. Marcela Fota este o cunoscută artistă de muzică populară.

Provine dintr-o familie cu 5 copii iar sora sa cea mare i-a fost model în viață. Marcela Fota iubeşte din nou. Cântăreața de muzică populară și-a pierdut soțul.

Intotdeauna se poate mai bine insa si mai rau. 15 ani a stat alături de. Este cu adevărat o tragedie mai ales pentru că bărbatul avea doar 47 de ani.

Se pare că acest lucru nu a fost pe placul tuturor astfel că mulți s-au grăbit să o critice pe artistă pentru acest lucru. Soțul cântăreței a murit în urma unui infarct la 47 de ani la o zi după Crăciun. Însă în anul 2020 aceasta a trecut printr-o adevărată dramă după ce tatăl copilului ei a murit în urma unui infarct la 47 de ani la o zi după Crăciun.

Artista a trecut printr-o adevărată dramă la sfârşitul anului 2020 când soţul ei s-a stins dinm viaţă. Artista de muzică populară își pierdea fulgerător soțul în vârstă de 47 de ani în urma unui infarct. Tragedia s-a petrecut în 2020 imediat după Crăciun și a marcat începutul unei perioade grele pentru cântăreață și pentru fiul ei atunci în vârstă de 11 ani.

Să pierzi pe cineva drag este greu. Acesta se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova și i s-a făcut rău. Viața Marcelei Fota s-a schimbat radical după ce soțul ei a încetat din viață.

La doi ani de la decesul soțului ei Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr în Marcela Fota criticată dur de o colegă de breaslă după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani - Ziare Online 24 - Stiri Online - Stiri locale Romania. Marcela Fota a trecut printr-o perioadă extrem de grea atunci când și-a pierdut soțul chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Soțul cântăreței Marcela Fota a murit după ce a suferit un infarct.

Aceasta este nimeni alta decât celebra Mariana Ionescu Căpitănescu. Recunoaște că iubește din nou. Marcela Fota este într-o relație.

Marcela Fota și familia ei au trecut printr-o adevărată dramă spre finalul anului 2020. Cântăreața și partenerul ei aveau o relație minunată și se înțelegeau foarte bine. NENOROCIREA TRĂITĂ DE CRĂCIUN.

Printre aceștia se numără și o colegă de breaslă care a făcut o remarcă. După doi ani plini de durere cauzată de moartea soțului ei interpreta de muzică populară iubește din nou și se bucură de viață. Marcela Fota criticată dur pentru că are un iubit mai tânăr la doi ani de la moartea soțului.

După doi ani dificili cântăreața a reușit să zâmbească din nou după ce a lăsat un alt bărbat să intre în. Cei doi aveau o relație minunată de 14 ani și se înțelegeau foarte bine. Recunoaște că iubește din nou.

Cele mai frumoase poze cu cântăreața de muzică populară Marcela Fota le găsiți pe contul ei de Instagram fotamarcela Conform biografiei oficiale Marcela Fota zodia Rac s-a născut în data de 20 iulie 1977 în comuna Melinești din județul Dolj. Invitată în emisiunea Mirelei Vaida Marcela a vorbit despre cele mai importante schimbări care au avut loc în viața sa în ultima perioadă. Ce drame făcea Marcela Fota a fost criticată după ce s-a aflat că și-a refăcut viața cu un băiat de doar 23 de ani.

Greu încercată de viață artista pare că și-a găsit de câteva luni liniștea în brațele unui bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea fiu al unor cunoscuți oameni de afaceri din Craiova. Insa mai trist e sa nu ai pe cine pierde pentru ca esti singur. A murit soțul Marcelei Fota Soțul Marcelei Fota a murit la doar 47 de ani.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a suferit un infarct și în ciuda eforturilor medicilor care au efectuat manevre. 30 iulie 2022 A răsărit soarele și pe strada Marcelei Fota.


Marcela Fota Vin Tată Pe Urma Ta


Marcela Fota Vin Tată Pe Urma Ta


Marcela Fota Locul Mamei De La Masă


Pin On Artă


Pin On Erika Cintece


Marcela Fota Am Un Vecin Tinerel


Pin On Muzica Populara


Pin On Muzica


Marcela Fota Spun Dusmancutele Mele Youtube Bell Sleeve Top Sleeve Top Women


Pin On Muzică Populară


Marcela Fota De Ar Fi Anii Să Se Ntoarcă


Pin On Places To Visit


Marcela Fota Colaj Cele Mai Frumoase Melodii 2016 Youtube


Pin Su Destine Celebre


Emilia Dorobantu Si Orchestra Lautarii Neica Sprancene șurate Youtube Orchestra Youtube Sis


Pin On Muzica Populara


Zorina Balan Am Prins Radacini Ca Via


Pin On Muzica Pentru Bunici


Pin On Muzica Populara

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya